Τομέας 3 – Αfter sales υπηρεσίες επόμενης γενιάς!

Οι πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των After Sales υπηρεσιών, που διακρίνονται και στους δείκτες ικανοποίησης, ανταποκρίθηκαν στις αναδυόμενες ανάγκες των κατόχων τους. Δημιούργησαν νέες, καινοτόμες, digital & ανέπαφες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, για την ταχύτερη & ασφαλέστερη εξυπηρέτησή τους. Η νέα εποχή του Service είναι εδώ!

Κάθε μοντέλο της Mercedes-Benz διακρίνεται για την ασφάλεια, τη σιγουριά, αλλά και την υψηλή ποιότητα που προσφέρει στον οδηγό του. Το ίδιο ισχύει και για το After Sales service που προσφέρει.

Mercedes One Stop Shop: Ένα ραντεβού, πολλές δυνατότητες
Με ένα μόνο ραντεβού, η Mercedes-Benz στα εξουσιοδοτημένο συνεργεία του επίσημου δικτύου της premium φίρμας. Ένα One-Stop Shop με πλούσιες υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα, όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του «αστεριού» σας. περισσότερα »

Service Pass & Service Select για λύσεις συντήρησης Mercedes-Benz ανεξαρτήτως ηλικίας
Service Pass ή Service Select; Ανάλογα με την ηλικία του οχήματος, η Mercedes-Benz δίνει λύσεις για τη συντήρηση, εξασφαλίζοντας προνόμια και οφέλη, αλλά και διευκολύνοντας την ζωή των κατόχων που οδηγούν ένα «αστέρι». περισσότερα »

Mercedes Γνήσια ανταλλακτικά
Η Mercedes-Benz προσφέρει τρεις premium προτάσεις σε γνήσια ανταλλακτικά που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ιδιοκτήτη Mercedes μειώνοντας τόσο το κόστος, όσο και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα μέσα από εξελιγμένες διαδικασίες. περισσότερα »